Page content

Individueel Consult

SomaVox1

LIKE’S verkrijgen en/of EXCELLEREN ?

Vaardigheden aanleren is de poort naar excelleren.

 

In de Top 40 blunders nummer 1 Wel willen excelleren!  En denken dat je met boekje/filmpje kijken er al helemaal bent.

Bijna ieder van ons wil wel het beste halen uit zijn of haar leven. Lukt dit niet altijd. Aan je intentie ligt het niet. Die is meestal wel in orde: bijna iedereen bedoelt het goed. Maar alleen met goede bedoelingen verover je de wereld niet! Het leven is soms niet alleen complex maar vergt soms ook (TE)veel van ons. We krijgen allemaal te maken met pijn, verlies, teleurstelling en frustratie. Moeten soms flinke klappen incasseren, verwachtingen bijstellen en steeds weer opnieuw de balans opmaken.  (Speaker / Artist coaching)

 

Een individueel consult bij Somavox® Stemontwikkelaar®  betekent dat je inzicht krijgt in je onbewuste motivatie.  Daardoor leer je jouw favoriete (be) stemming en je vanzelfsprekende overlevingsstrategie kennen.  En ook wat deze je kost en de schade die dit voor je opleverde.  Daar wordt je Krachtig, vrolijker en weerbaarder van.  Van(zelfsprekend) heeft dit direct een positief effect op je werk en je privé-leven.

 

Denk niet dat jouw probleem ‘klein’ is en dat alleen psychische patiënten naar een Psycholoog, Speaker of Artist coach gaan.  Je gaat tenslotte ook naar de tandarts als je een gaatje hebt en niet pas als je aan een kunstgebit toe bent.

Is werken in een groep a bit to much for you ?   Dan is een Individueel Consult op je lijf geschreven. En kunnen we direct de diepte in met je noodzakelijke ontwikkeling.  Moeiteloos meer doen met minder Stress.  (Doing more effortlessly, stressless).

 

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAH2SS2+DMBCE75X6H5DPSOXRpI97zz3kGPVgjEO2MV7kXaiiiP/eBYLqVlFvzDfr1cyKy/1dkqhKExj1mlwmJRqc64mDZkAvOE+v3NbAGEA7gdnExtlRxJp7shStyIsyHESX69sKGmI0p+6IjLFhtL9t1LZDAp45xcZBgAMdo8EaSTbvmXCUzWi2jYT+lW4tvF90shrXQCyW2kHj6WF3bit0pNJogPpqGlArGtN/1rxXn5Lt5oI3J05AD4Z+di0fH2sx3VhvzlP0MSoVrLN6Ofh+GVWnL7ahnUtehwaoLUZa9zVgdIQBjXb051xdAAO+iZ4hH22ItJFfA9sIeOQ5iVo6qlouPsm8zLNs+7zdFI8vWb4p8idpOX4DQtuNwXICAAA=

Bel voor meer informatie: 0031.(0)715-134-632 of vul het onderstaand contactformulier in. (Lokatie: Leiden en Eindhoven)