Page content

Onze klanten

SomaVox1

Onze klanten zijn over het algemeen hoogopgeleiden mannen en vrouwen tussen de 25-55 jaar die doeltreffend willen presenteren.  En zijn/haar persoonlijke effectiviteit wil verhogen door ontspannen en overtuigend te presenteren.

 

Meestal hebben zij een goede baan als professioneel spreker trainer, coach, consultant, verkoper, leidinggevende, arts, psychiater, mediator, jurist, artiest of als presentator. En toch heeft men het gevoel dat eer iets ontbreekt aan persoonlijke effectiviteit.   Men weet vaak niet de oorzaak, nog diagnose en prognose. De pijn die dit op financieel vlak geeft en emotioneel ten opzichte van de partner en kinderen kan leiden tot burnout depressie of vervreemding om maar een paar dingen te noemen.

 

Hieronder slechts een kleine greep waarom mensen aan hun “stemkwaliteit” willen werken*:

1994-2007
Worked on International Conferences all over the globe with:
Jack Canfield (.com)
Véronica Andrès (Confidencia Total)
Florencia Andrès (Confidencia Total)
Rupert Sheldrake (.org)
Masaru Emoto (Hado)
Patch Adams (Clinic Clowns)
Grethe Hooper Hansen (SEAL chair)
Donna Eden (Eden Energy Medicine)
Nathaniel Branden (.com)
Reuven Fuerstein (Jeruzalem, icelp,info)
Paul Scheele (learningstrategies.com)
Peter Kline (edvistas.com)
Jeanette Vos (learning-revolution.com)

*Onze klanten ervaren de volgende aspecten, na jaren ervaring toch nog met het zweet op de rug staan presenteren.

*Verstijven op het podium, draad van het verhaal kwijt zijn of niet durven uitspreken wat ze willen zeggen.

*Onze klanten ervaren ook regelmatig dat ze niet voldoende overtuigend overkomen en hierdoor een belangrijke deal mislopen. En achteraf denken, stom van me dat.. had ik moeten zeggen..

*Het gevoel niet serieus genomen te worden als je in een vergadering je ideeën naar voren brengt.

*Je onzeker voelt waardoor er kansen op promotie uitblijven of als ondernemer meer omzet mis loopt. (onderprestatie)

*Het gevoel dat je moet overpresteren in je werk en hierdoor dagelijks op een te hoog stressniveau jezelf presenteert waardoor een steeds langer herstel nodig is.  Wordt hier niets mee gedaan er een burn-out voor je op de loer ligt.

*Je imago is aangetast door een slechte of te matige toespraak. Je struikelt steeds over goede soundbites in je toespraak.

Dit is slechts een kleine greep uit scenario’s waarom mensen een afspraak maken met Henk Kooij van Somavox, Stemontwikkelaar.

 

Om succesvol te worden geholpen door Stemontwikkelaar®, Soundpsychologist Henk Kooij is afhankelijk van je openheid en inzicht om te leren.

Bijvoorbeeld hoe dat je wel serieus genomen kunt worden, onzekerheid kunt omzetten, kunt presenteren op een gezond stressniveau, imago gezond maken en houden, de leiding houdt, meer omzet kunt maken of eindelijk die felbegeerde promotie krijgt etc. etc.

Klanten van Stemontwikkelaar® zijn bereid om in zichzelf te investeren.  Zij hebben de drive om zichzelf te ontwikkelen, zijn doorzetters en zijn bereid om bij de eigen blinde vlekken te vertrouwen op de expertise van Stemontwikkelaar.  Hiermee verkrijgt jij inzicht en vaardigheden.

 

Je hebt nu gelezen wie onze klanten zijn, wat de problemen zoal zijn die zij ervaren en aan welke kenmerken zij voldoen om succesvol door ons geholpen te kunnen worden.

Klik hier om te lezen hoe wij te werk gaan om resultaat te boeken.