Page content

Onze werkwijze

SomaVox1

Onze werkwijze: wij zorgen ervoor dat jij kan pieken en goed begrepen wordt.

 

Op deze pagina lees je wat de resultaten zijn wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Welke filosofie eraan ten grondslag ligt en wat ons anders maakt dan anderen.

 

Resultaten van klanten:

*Na drie jaar met hersenletsel als een zombie op de bank te hebben gezeten. Heb ik nu weer een normaal slaap- waakritme en zijn alle klachten verdwenen. Ik kan weer normaal functioneren en heb tegen alle verwachtingen in mijn werk weer opgepakt. Ik heb mij leven terug!

*Mijn interventies zijn zo goed nu dat ik soms schrik van mijn positieve impact in vergaderingen.

*Door het inzicht via sound psychologie ontdekte ik dat ik op de burn-out muur afstormde. Via de Somavox® tuning methode hebben we heel snel het roer om kunnen gooien, dankjewel.

*Ik spreek nu met een lagere stem, in een rustig tempo zodat ik tijd heb om na te denken wat ik wil zeggen. (Blunders ontdekken achteraf zijn passé)

*Ik heb nu keuzestress welke promotie ik moet kiezen (wel een luxe probleem)

*Eindelijk weer rustig slapen voor en na een presentatie. Dit had ik veertig jaar eerder moeten leren.

*Mijn kleine bedrijf ineens de hele order van € 5 miljoen gegund kreeg. Nu kon ikzelf de kleinere bedrijven inhuren.

*Waar haalt Somavox, Stemontwikkelaar® toch steeds die vitale soundbites vandaan.

 

Wij snijden de training geheel toe op de wensen van de klant. Wij gaan uit van de afstemming op lichaam, mind en geest.

 

Onze waarden: Het gedachtegoed van de grootste muzikant aller tijde die de hele wiskunde opbouwde vanuit de muziek en zo al de afstanden van de planeten (kon berekenen) ontdekte.  Alle muziek toonsoorten worden nog steeds naar hem genoemd, Pythagoras v.Chr.600. Hij constateerde dat alles in het leven in een Ratio vast ligt.  Hierdoor geïnspireerd zei Einstein 2600 jaar later: “God dobbelt niet  (God doesn’t play dice)

It’s all about attunement. (Het gaat allemaal om samenklank en overeenstemming). Begrepen worden wordt bepaalt door jouw capaciteit om je af te stemmen op je omgeving en hiermee een “vrije” keuze te maken.  Aanspraak maken op  “zelfbeschikking”.

Met elke klant proberen wij te bereiken dat hij/zij clean en mean met zijn/haar materie omgaat.  Werken met Stemontwikkelaar is zéér informatief op de praktijk toegesneden, geïntegreerd,leuk, vol humor en resultaat gericht.

 

Wat maakt ons uniek.

Stemontwikkelaar heeft 25 jaar research gedaan naar alles wat met spreken en zingen te maken heeft. 20 Jaar geleden is de Somavox Stem methode geboren.  Waarin de beste kennis en vaardigheden voor sprekers en zangers tot een succesvolle methodiek zijn gemaakt. Stemontwikkelaar heeft de meest toegankelijke en oplossingsgerichte methode.

 

Je hebt nu gelezen wie onze klanten zijn en wat voor oplossingen wij hebben voor de problemen die klanten ervaren.  Bel 071-513 46 32 voor een afspraak of vul hieronder het contactformulier in.