Page content

Over Stemontwikkelaar

Henk Kooij

Somavox® is al 28 jaar een internationaal geAvanceerd merk in stempresentatie voor vrijwel alle doeleinden.

Somavox® is opgericht door Henk Kooij (1959), een internationale topper op het gebied van stemenergetica. Hij studeerde Psychologie aan de Universiteit van Leiden en was in 1980 een van de eersten die het verband tussen lichaam en stem ontdekten. Hij combineerde deze ontdekking met zijn studie- en arbeidsachtergrond, en een heel nieuw werkveld was geboren: de zangpsychologie, ook wel stem-lichaamswerk genoemd, en tegenwoordig internationaal aangeduid met de term Voice Awareness.

Henk heeft inmiddels ruim 27 jaar ervaring in dit werkveld.  (artiestencoach, psycholoog, voice presentation, accelerated resonance learning & group dynamics)

Wat is Somavox®, Stemontwikkelaar® ?   Wat laat student en acteur sneller studeren ?  En, wat maakt sprekers spontaan en boeiend ?  De peak zone of voice, stemt je af op de materie, ruis (bias) verdwijnt als sneeuw voor de zon en maakt je presentatie klip & klaar.  Met hoge geheugen retentie en conversie.  Je voice afstemmen op de juiste frequentie zorgt dat ruis verdwijnt en je behaalt een loepzuiver resultaat.

Je fysieke, emotionele, spirituele en creatieve intelligentie is een gave en een bron van vreugde om te koesteren.  Somavox® heeft met top-notch scientists research gedaan.  En onderzoekt de communicatie effecten van de stem op mens en dier en jouw daarin inzicht te geven.

Bij Somavox® Stemontwikkelaar® leer je:
  • Jouw positie op je werk, in je relatie en je maatschappelijke positie te verbeteren.
  • Je denkwereld te reguleren, tot rust te brengen en overzicht te houden.
  • Wat jij leert heeft een positief effect op de rest van jouw leven.
*Somavox® Stemontwikkelaar® heeft unieke eigenschappen en is niet vergelijkbaar met andere bestaande methodieken.
*Stemontwikkelaar® lost de non-productieve spanningen op die jouw piek performance verhinderen.

*Op de menselijke maat gesneden

*Snel resultaat (binnen 3 uur)

*High end product in Voice Presentation Psychology (V.P.P.)

EVENWICHT = OVERWICHT met je Stem

en is de basis voor alle andere ontdekkingen